sean o'malley needs surgery after ufc 306

Sean O’Malley musí podstoupit operaci! Bývalého šampiona čeká dlouhá pauza

BS
0
Publikováno: 18 září 2024

Sean O’Malley podstoupí operaci kyčle. Bývalý šampion si zranění přivodil při přípravě na obhajobu svého pásu, ale přesto z UFC 306 neodstoupil.

Sean O’Malley utrpěl zhruba deset týdnů před zápasem s Merabem Dvališvilim hyperextenzi kyčelního kruhu. Přesto Američan pokračoval v tréninkovém kempu a nastoupil do oktagonu k zápasu s Gruzíncem.

O’Malley přišel o svůj mistrovský titul a v zápase večera podal nevýrazný výkon. Sean ještě před galavečerem Noche UFC oznámil přestávku v soutěžení. Nyní konečně vyšlo najevo, co bylo jejím důvodem. Podle předběžných informací se bývalý šampion kategorie kohoutů vrátí do oktagonu nejdříve v létě 2025.

Stojí tedy za to se ptát, zda se O’Malley rozhodl vstoupit do oktagonu na UFC 306 pouze kvůli penězům? Dokonce i šéf organizace UFC Dana White přiznal, že talentovaný bojovník nebyl v tomto zápase ve své kůži a vypadalo to, že jeho forma se vytrácí.

Pokud by O’Malley nahlásil zranění personálu UFC, měl by případný náhradník devět až deset týdnů na přípravu na zápas s Dvalishvilim. To je doba, během níž se může v klidu vytvořit výchozí forma.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments