alexander volkanovski ready for temporary belt fight

Alexander Volkanovski je připraven na zápas o prozatímní pás. Bývalý šampion naznačil soupeře

BS
0
Publikováno: 18 září 2024

Alexander Volkanovski velmi ocenil vítězství Diega Lopese. Volk se netajil tím, že pokud UFC uspořádá zápas o prozatímní pás, Lopes by mohl být jeho soupeřem.

Alexader Volkanovski se na svém kanálu na youtube vyjádřil k výkonu Diega Lopese na UFC 306. Bývalý šampion UFC v pérové váze byl Lopesovým výkonem ohromen.

– Lopes dosáhl skvělého vítězství. Oba jsou špičkoví hráči. Mám je oba rád, takže ať vyhraje kdokoli, budu spokojený. Lopes je nyní na vrcholu žebříčku. Myslím, že nyní bude na třetím místě.

Dana White po UFC 306 řekl, že Lopes by mohl být považován za náhradníka pro zápas Topuria s Hollowayem na UFC 308. Alexander Volkanovski nastínil jiný scénář. Podle bývalého šampiona je to právě on, kdo má nejblíže ke hře o pás. „The Great“ však nevylučuje střet s Lopesem o prozatímní titul.

– Samozřejmě, že můj další zápas bude o titul mistra světa, záleží na tom, co se stane. Dojde před zápasem Maxe s Iliou k nějakému zranění? Kdo ví. Nebo dají dohromady zápas o prozatímní titul se mnou a Lopesem? Nikdy nevíš, uvidíme, co se stane.

Nakonec téma shrnul Alexander Volkanovski. Bývalý šampion pérové váhy je přesvědčen, že ve svém dalším zápase bude bojovat o mistrovský pás, a to bez ohledu na vývoj v divizi do 66 kg.

– Můj další zápas bude o pás. Ale pokud se nepodaří dostat do oktagonu dostatečně brzy, řekněme, že pokud Max vyhraje, přejde opět do lehké váhy a bude obhajovat pás BMF? Zavedeme pak prozatímní titul? Zatím jsme o tom nejednali, takže se spojím s UFC a promluvíme si. Vím tolik. V příštím zápase budu bojovat o pás.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments