piotr kuberski and andrzej grzebyk without opponents for ksw 100

Kuberski a Grzebyk bez soupeřů na KSW 100? Sportovní ředitel o situaci po vyhlášení zápasu Khalidov vs. Bartosinski

BS
0
Publikováno: 18 září 2024

Po oznámení zápasu Khalidova s Bartošinským se situace dvou zápasníků zkomplikovala. Piotr Kuberski a Andrzej Grzebyk zůstali pro zápas KSW 100 bez soupeřů.

Včera jsme zveřejnili jména účastníků večerního zápasu galavečera XTB KSW 100. Nečekaně se v rámci jubilejního ročníku utkají v kulaté kleci Mamed Khalidov a Adrian Bartosiński.

To komplikuje situaci dvou zápasníků, kterým byly „přislíbeny“ mistrovské zápasy. Řeč je samozřejmě o Piotru Kuberském, který měl bojovat o pás ve střední váze, a Andrzeji Grzebykowi, který se zotavuje a měl se začít připravovat na odvetu s Adrianem Bartošinským.

Sportovní ředitel federace KSW Wojsław Rysiewski v rozhovoru pro InTheCage.pl vysvětlil, že Piotr Kuberski i Andrzej Grzebyk nezůstanou na holičkách.

– Děláme galavečery, které mají být zajímavé pro fanoušky, aby si bojovníci mohli vydělat, rozvíjet se a podporovat své rodiny na úrovni, kterou chtějí. A samozřejmě jim oběma budou letos nabídnuty zápasy, není těžké uhodnout, na kterém galavečeru, a to je vše. V žádném případě nezůstanou na holičkách.

Rysiewski přiznal, že oba zápasníci již obdrželi nabídky na nové soupeře, zatímco Piotr Kuberski zápas přijal, Andrzej Grzebyk se zatím nevyjádřil. Sportovní ředitel KSW však zmínil, že „Double Champ“ se o novém soupeři dozvěděl později a dostane čas na zvážení nabídky.

– Budou se prát na velmi velkém, velmi velkém galavečeru. Pravděpodobně ten největší, jaký můžeme udělat. Piotrek již potvrdil, že se bude bojovat. Co se týče Andrzeje, ten se to dozvěděl o něco později. Dáme mu také dostatek času na rozmyšlenou, co chce dělat dál, netlačíme na něj. Žádný z bojovníků nezůstane na holičkách, už dostali nabídky na zápasy. A Piotrek už vlastně jeden přijal.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments