bellator title rematch moved to pfl super fights battle of the giants

Odvetný zápas o pás Bellatoru přesunut na galavečer PFL: Battle of the Giants

BS
0
Publikováno: 19 září 2024

Johnny Eblen a Fabian Edwards se měli utkat v odvetě na galavečeru Bellatoru v Londýně. Zápas byl nakonec přesunut na akci PFL: Battle of the Giants.

Americká organizace PFL oznámila, že na akci zařazené do série galavečerů PFL Super Fights se uskuteční souboj o mistrovský pás Bellatoru ve střední váze. Johnny Eblen a Fabian Edwards se měli utkat 14. září na londýnském galavečeru společnosti Bellator. Duel byl v posledních dnech před galavečerem nečekaně zrušen s tím, že se uskuteční později.

Zápas se nakonec uskuteční 19. října na galavečeru PFL: Battle of the Giants v saúdskoarabském Rijádu. To znamená, že odveta šampionátu bude součástí akce, která bude prodávána v rámci přístupu PPV.

V prvním zápase neporažený Američan zvítězil a Angličana s jamajskými kořeny knokautoval ve třetím kole. Od té doby Eblen i Edwards odehráli po jednom zápase.

Johnny Eblen (15-0) porazil Impa Kasanganayu po jednomyslném rozhodnutí rozhodčích na únorovém galavečeru PFL vs Bellator. Fabian Edwards (13-3) porazil Aarona Jefferyho po jednomyslném rozhodnutí rozhodčích na galavečeru Bellator v Belfastu.

Zápas Eblen vs. Edwards 2 bude třetím zápasem šampionátu na kartě PFL: Battle of the Giants. V hlavním zápase se Francis Ngannou utká s Renanem Ferreirou o pás PFL v supertěžké váze. Ve druhém ze zápasů večera se o pás PFL Super v pérové váze utkají Cris Cyborg a Larissa Pacheco.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments