Cezary Oleksiejczuk changes weight class

Cezary Oleksiejczuk mění váhovou kategorii

BS
0
Publikováno: 10 září 2024

Když Cezary Oleksiejczuk oznámil prodloužení smlouvy s FEN, mnoho lidí to silně překvapilo. Nyní bývalý šampion překvapil dalším rozhodnutím.

Cezary Oleksiejczuk je od roku 2021 v kleci organizace FEN neporažený. Mladší z bratrů Oleksiejczukových za tu dobu zaznamenal osm vítězství na Fight Exclusive Night. Ačkoli Czarek v rámci FEN ještě neprohrál, přišel o mistrovský pás. To vše kvůli porážce během jednorázového vystoupení mimo organizaci, na galavečeru Khan Fight 3 v Turecku.

V červenci bylo oznámeno, že Cezary Oleksiejczuk podepsal novou smlouvu s FEN. Nyní prezident organizace Jakub Borowicz odhalil malé tajemství ohledně budoucnosti bývalého šampiona. Ukazuje se, že Cezary Oleksiejczuk změní váhovou kategorii na vyšší.

– Zápasy Cezaryho Oleksiejczuka ve FEN se odehrají ve střední váze. Je střední váha pro Cezaryho Oleksiejczuka dobrý nápad? Uvidíme. Asi by bylo možné na chvíli snížit váhu na welterovou, ale před časem musel Czarek vynaložit velké úsilí, aby snížil váhu na 77,1 kg, a nebylo to vždycky jednoduché – vím to, protože jsem to na rozdíl od tvůrců názorů na Twitteru viděl na vlastní oči.

– Níže jsou fotografie Czarka po jeho prvním zápase na FEN (únor 2021) a po jeho posledním (březen 2024) + fotografie mezi zápasy, kde Czarek – podle oka – váží asi 95 kg. Střední váha je přece jen celosvětově na o něco nižší úrovni než welterová + v UFC má tuto kategorii na starosti jiný matchmaker, což nemusí být bez významu (např. Michal). Uvidíme. Určitě se Czarkovi toto rozhodnutí líbí.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments