roberto soldić ksw 100 fight

Martin Lewandowski o výkonu Roberta Soldiče na KSW 100 [VIDEO]

BS
0
Publikováno: 10 září 2024

Martin Lewandowski nedávno jednal s manažerem Roberta Soldica. Šéf KSW poskytl nové informace týkající se vystoupení bývalého šampiona na KSW 100.

Vstoupí Roberto Soldić do klece na galavečeru KSW 100? Tuto otázku si klade mnoho fanoušků. Mamed Khalidov toužil po odvetě s „Robocopem“. Chorvata vyzval i Adrian Bartosinski, který požadoval, aby sportovní ředitel KSW přivedl bývalého šampiona.

V rozhovoru pro myMMA.pl Martin Lewandowski hovořil o tom, zda existuje nějaká šance, že by se Roberto Soldić vrátil do klece KSW na galavečeru ke 100. výročí KSW.

Ne, taková teze je příliš odvážná. Roberto má s ONE podepsanou a stále platnou smlouvu. Je pravda, že jsem skutečně mluvil s jeho manažerem, ale nejen kvůli Robertovi. Manažer má u nás také několik hráčů. S Ivanem (Dijakovičem) máme už řadu let nějaký vztah, ale ten teď po Robertově odchodu skutečně trochu vyschl.

Na druhou stranu jsme měli nedávno dvakrát příležitost mluvit. Jen jsem vyjádřil svůj zájem, že pokud by hledali pro Roberta nový domov, určitě bych mu rád znovu otevřel dveře. Vlastně nikdy nebyly zavřené. Byly mírně zavřené. To jen vítr za ním je přibouchl.

Vážně se neshodneme. Je to víceméně tak, jak jsem řekl. Samozřejmě jsme víceméně definovali nějaké finanční podmínky, nějaké další starty, nějaké oponenty. To je také role manažera, že kromě toho, že někomu zajistí zápas v organizaci, je fajn vědět, za jaké peníze a s kým a kdy. Takže jsme se tam tak nějak předběžně o něčem bavili, ale bez nějakých konkrétností.

– Jen jsme si načrtli plán. Vlastně jsem Ivanovi nastínil nějaký plán, jak by to mohlo vypadat. A čekám. Ale řeknu vám, že vůbec nejsem napjatý, nejsem napjatý, nebudu dělat žádnou honičku. Na takové hry už jsem asi moc starý. Nemám už zvlášť potřebu, ani si nemyslím, že je potřeba vysvětlovat, co je KSW a jak se chováme k bojovníkům, protože to byl člověk, který byl na vrcholu svých sil právě v KSW.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments