marcin rozalski vs mariusz wach

Marcin Różalski vs. Mariusz Wach – souboj legend MMA a boxu

BS
0
Publikováno: 10 září 2024

Marcin Róžalski se vrací v duelu mezi legendami MMA a boxu. Róžalovým soupeřem bude Mariusz Wach. Bojovníci se proti sobě postaví 11. října na galavečeru Strike King 3.

Organizace Strike King oznámila, kdo bude bojovat na příštím galavečeru. V ringu se proti sobě postaví Marcin Różalski a Mariusz Wach. Souboj legend byl nasmlouván podle pravidel K-1. Zápas legend Różalski vs. Wach se uskuteční 11. října v hale Relax v Piotrkowě Trybunalském.

Marcin Różalski je bývalý šampion federace KSW v těžké váze. „Różal“ dosáhl na mistrovský titul na galavečeru KSW 39: Colosseum. Tehdy Różalski poslal Fernanda Rodriguese Jr. k zemi ve fenomenálním stylu. To bylo Marcinovo poslední vystoupení v zápase MMA. Poté kickboxerský veterán vybojoval ještě tři zápasy.

V dubnu 2018 porazil Róžal Petera Grahama jednomyslným rozhodnutím na DSF Kickboxing Challenge 14. Poté se po 2,5leté pauze vrátil do klece, aby na galavečeru Genesis bojoval v zápase na holé tělo. Marcin Różalski se utkal s Joshem Barnettem a s bývalým šampionem UFC prohrál poté, co Polákovi nedovolilo zranění vylézt do třetího kola.

Svůj poslední profesionální zápas odehrál Marcin Różalski v červnu 2022 na zápase KSW 71, kde prohrál s vynikajícím Errolem Zimmermanem v souboji podle pravidel kickboxu. Od té doby uplynuly více než dva roky a dnes jsme se konečně dozvěděli podrobnosti o Różalově návratu k soutěžím.

Mariusz Wach je bývalý mezinárodní šampion WBC v těžké váze a bývalý uchazeč o světové tituly WBO, IBF a IBO. Populární „Wiking“ měl v listopadu 2012 šanci získat tři pásy. Bohužel tehdy Wach prohrál jednomyslným rozhodnutím s Vladimirem Kličkem.

Tento zkušený bojovník měl letos dokonce šanci získat interkontinentální titul WBC v těžké váze, ale prohrál s talentovaným Mosesem Itaumou knokautem ve druhém kole.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments