gromda 18 highlights

HAPPENING a bojovat až do konce. Zkratka ze slavnostního večera GROMDA 18 [VIDEO]

BS
0
Publikováno: 11 září 2024

Organizace GROMDA představila zkrácenou verzi vynikajícího galavečera GROMDA 18: Kings of the Street. Tato akce byla především o boji až do konce a respektu k soupeři po tvrdém boji.

V pátek 6. září se konal slavnostní večer GROMDA 18. Organizace GROMDA představila speciální zkrácený záznam akce, který obsahoval nejdůležitější momenty.

V souboji večera se proti sobě postavili Jizva a Joker. Souboj po naprosté dominanci vyhrál Jakub Šmajda, který tak získal status oficiálního uchazeče o mistrovský pás. Zápas mezi Jokerem a Donem Diegem se uskuteční na galavečeru k 20. výročí založení GROMDY.

V dalším z nejdůležitějších střetnutí večera se proti sobě postavili Wasyl a GOAT a Piasek a Lisek. V souboji dvou veteránů organizace zvítězil Łukasz Parobiec. Populární GOAT ve čtvrtém kole zlomil Marcina Wasilewského. Ve finále turnaje Piasek, který se o své účasti na galavečeru GROMDA 18 dozvěděl dva dny před akcí, zaznamenal vítězství!

GROMDA 18 – slavnostní shrnutí

Organizace GROMDA zveřejnila zkrácený záznam galavečera GROMDA 18: Scarface vs. Joker. Níže si můžete prohlédnout videozáznam.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments