krzysztof głowacki dawid kasperski skw 98 fight

Krzysztof Glowacki oznamuje souboj s Kasperskim na KSW 98: „Vše závisí na…“

BS
0
Publikováno: 12 září 2024

Glowacki se do klece KSW vrátí tuto sobotu. Krzysztof Głowacki promluvil před svým zápasem s Dawidem Kasperskim na galavečeru KSW 98 v Lubinu.

Krzysztof Głowacki debutoval ve federaci KSW v červnu 2023 v KSW Colosseum 2. Bývalý mistr světa v profesionálním boxu plánoval návrat na konci loňského roku. Bohužel série zranění vyřadila „Hlavu“ z dalších zápasů nejen v roce 2023, ale i na začátku roku 2024.

Krzysztof Głowacki během návštěvy programu Klatka po Klatce hovořil o tom, jak se změnily jeho plány a trénink MMA. Osmatřicetiletý bojovník si uvědomuje, že nejen zápas s Kasperskim, ale celá jeho kariéra v MMA závisí především na jeho zdraví.

– Zatím toho chci stihnout co nejvíc, ale vše závisí na mém zdravotním stavu. Vidím, že i tady je spousta zranění. Je to jiný sport, takže mě bolí čím dál víc věcí, nejen lokty nebo zápěstí, jako tomu bylo v boxu. Teď je těch věcí mnohem víc. Uvidíme, jak to dopadne. Moje ambice jsou zatraceně vysoké, ale nechci nic říkat, protože nevím, jak to bude. Loni jsem měl podruhé zápasit a kvůli zranění jsem byl na dlouhou dobu vyřazen. Je toho hodně, o čem se dá mluvit, uvidíme, jak to všechno dopadne.

Głowackého čeká na galavečeru KSW 98 těžký úkol. Pěstní bojovník se utká se zkušeným a titulovaným kickboxerem Dawidem Kasperskim. Krzysztof ví, že jeho soupeř je favoritem, a je si vědom toho, na co si musí dát v zápase pozor.

– Jistě. Především to dobře kope, i na to si budu muset dát pozor, ale i na to jsem připraven.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments