merab dvalishvili ufc 306

Merab Dvalishvili před UFC 306 zuří na O’Malleyho

BS
0
Publikováno: 14 září 2024

Meraba Dvališviliho nepotěšily výroky Seana O’Malleyho před galavečerem UFC 306. Gruzínce rozzuřil Američanův nedostatek úcty k jeho vlasti.

Merab Dvališvili bude mít šanci získat mistrovský pás UFC v kategorii kohoutů. Již v sobotu na UFC 306 vstoupí Gruzínec z oktagonu do boje proti Seanu O’Malleymu.

Meraba rozzuřily výroky O’Malleyho, který si znovu a znovu dovoloval uštěpačné poznámky o jeho národnosti. Dvališvili nicméně naznačil, že k souboji přistoupí chladně a vypne emoce. Merab chce se Seanem vyřešit problém v oktagonu a teprve později si dovolí pár slov v rozhovoru na nesportovní témata.

– Ne, nejedná se o osobní konflikt. Jde o profesionální zápas o pás UFC. O odkaz. Několikrát jsem se na něj zlobil. Byl jsem naštvaný, když se zmínil o mé vlasti a projevil tak neúctu. Protože moje země je pro mě víc než náboženství. Svou vlast nosím s sebou (na náhrdelníku), a proto jsem začal bojovat, protože jsem chtěl reprezentovat svou zemi. Je to zdravá soutěž. Tak to děláme.

– A když někdo, ať už kdokoli, projeví neúctu k vaší rodině nebo vlasti, musíte se zlobit. Pokud jste muž, musíte se zlobit. Tehdy jsem ho chtěl praštit do obličeje. Ale teď mám něco ještě důležitějšího. V sobotu večer ho porazím a vezmu mu pás, jeho pás. Po zápase si můžu promluvit. Možná mu odpustím, možná si promluvíme. To si chci nechat na později. Teď chci jen vyhrát a naučit ho, že musí být pokorný a projevovat respekt.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments