merab dvalishvili beats sean o'malley in ufc 306 headliner

Merab Dvalishvili porazil nevýrazného Seana O’Malleyho a získal pás UFC [VIDEO]

BS
0
Publikováno: 15 září 2024

V zápase večera na UFC 306 porazil Merab Dvališvili Seana O’Malleyho a Gruzínec se stal novým kohoutím šampionem UFC.

V zápase večera na UFC 306 v Las Vegas se proti sobě postavili Sean O’Malley a Merab Dvalishvili. V souboji mezi Američanem a Gruzíncem byl v sázce pás šampiona UFC v kohoutích zápasech.

O’Malley měl skvělé fyzické předpoklady a byl velkým favoritem zápasu s malým Gruzíncem. Většina fanoušků i odborníků očekávala, že Sean O’Malley Meraba Dvališviliho knokautuje. Jak dopadl hlavní zápas Noche UFC? Níže se podívejte na naše kompletní zpravodajství ze zápasu.

Hráči si vyměňovali nízké kopy. Sean O’Malley se pokusil o otočku na záda, ale minul. Šampion vytáhl dlouhé přímáky a jeden z nich zasáhl přímo do čelisti svého soupeře. Tentokrát úder zastavil Dvališvili. Merab svého soupeře skvělým způsobem srazil k zemi. Sean se snaží vstát, ale Dvališvili útočí koleny na soupeřovo stehno a stahuje ho k zemi. O’Malley se dostává z problémů. Přerušuje klinč. Merab se pokouší o další takedown, a když to nefunguje, skáče do gilotiny a šampiona škrtí. O’Malley přežívá a vracíme se do stoje. Dobré kolo vyzyvatele.

Klidný úvod druhého kola. Sean O’Malley se pokouší o střelu na tělo. Výborná akce Meraba, který se vrhá pod Američanovu paži a přesouvá boj na podložku. Dvališvili pokračuje v útoku. Rozhodčí Herb Dean přerušuje zápas, protože Sean O’Malley vložil ruku do soupeřovy rukavice. Varování a boj pokračuje. Dvališvili pracuje na zemi a zasahuje šampióna silněji a častěji. Sean O’Malley se snaží uniknout, ale Gruzínec svého soupeře neúnavně trápí.

Merabova chytrá taktika nedovolí O’Malleymu, aby se k němu dostal. Dvališvili překvapil zkrácením vzdálenosti a pevným kolenem. Sean opět na žíněnce. Gruzínec se ze všech sil snaží udržet svého soupeře na zemi. V polovině kola se však vracíme do stoje. O’Malley zasahuje kopem. Merab se ho chytá a snaží se do soupeře pustit údery, šampion však chytře vystupuje z úderové linie. O’Malley se nepřekvapivě pouští do silných širokých úderů. Dobrý útok kolenem ze strany šampiona.

Ve čtvrté části se oba hráči začali pohybovat rychleji na nohou. O’Malley zasáhl solidní úder. Merab Dvalishvili dokonale přesouvá boj na žíněnku. Gruzínec pracuje na zemi a údery. Vyzyvatel nepustí šampiona ke slovu. Dvališvili skvěle zaútočil loktem pod sítí. Čtvrté kolo na Merabovu vrub.

Pokud chce O’Malley tento zápas vyhrát a obhájit svůj pás, musí svého soupeře ukončit v pátém kole. Skvělý takedown od Dvalishviliho. Tři minuty do konce zápasu a změna na trůnu kategorie kohoutů. I přes návrat do stoje je šampion stále bezbarvý. Konečně úspěšný útok Seana, který zasáhl tělo soupeře předním kopem. Do konce zápasu o titul šampiona zbývá necelá minuta. O’Malley se rozjíždí. Konec zápasu.

Merab Dvalishvili porazil Seana O’Malleyho jednomyslným rozhodnutím rozhodčích

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments