fen 56 event trailer video

FEN odhaluje první karty z galavečera FEN 56 ve Vratislavi [VIDEO]

BS
0
Publikováno: 17 září 2024

Organizace FEN odhalila první karty galavečera FEN 56, který se uskuteční 5. října v hale Orbita ve Vratislavi.

V souboji o mistrovský pás FEN ve střední váze se utká Tomasz Ostrowski (4-1, 2 KO, 2 SUB) s Łukaszem Stanekem (11-7, 6 KO, 3 SUB). Toto střetnutí bude zápasem večera galavečera FEN 56 ve Vratislavi.

Tomasz Ostrowski má za sebou pět zápasů v organizaci FEN, z nichž čtyři vyhrál. V současné době se Ostrowski může pochlubit sérií čtyř výher v řadě. Tomasz všechny své soupeře předčasně ukončil. Ostrowski se jistě bude moci spolehnout na povzbuzování svých fanoušků, neboť pochází z Vratislavi.

Łukasz Stanek v posledních letech bojoval v prověřených zápasech, ale FEN zřejmě usoudila, že jeho zkušenosti jsou dostatečné na to, aby ho postavila před titulovou šanci.

V hlavním zápase galavečera FEN 56 se představí Cezary Oleksiejczuk, který změní váhovou kategorii. Mladší z bratrů Oleksiejczukových se přesune do střední váhy. V tuto chvíli ještě nebylo oznámeno jméno jeho soupeře. Cezary je bývalým šampionem FEN v kategorii do 77 kilogramů.

Bohdan Danylko (4-0, 3 KO) se utká s Michalem Borowskim (3-0). Původním soupeřem Borowského měl být Patryk Likus, který se však zranil. Danylko se fantasticky předvedl na Hybrid MMA 5, když v 1. kole knokautoval Huberta Lottu.

Borowski vyhrál pod hlavičkou FEN proti Pawlu Dominovi, Patryku Semeniukovi a Michalu Romaneczkovi. „Boroś“ je vicemistrem světa v amatérském MMA z roku 2023. Bojovník reprezentující kluby Elitarni Oborniki Śląskie a ANKOS MMA Poznań měl v minulosti již možnost bojovat na FEN podle poloprofesionálních pravidel – na galavečeru FEN 40 porazil rozhodnutím rozhodčích Mateusze Koszela. Amatér Borowski má za sebou 37 zápasů, z nichž 32 vyhrál.

FEN 56 – slavnostní upoutávka

Ostrowski vs. Staněk o pás ve střední váze, debut Oleksiejczuka v nové kategorii, návrat Michala Bobrowského a debuty Kruka a Danylka ve FEN.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments