jorge masvidal powrót ufc

Jorge Masvidal naznačil soupeře pro svůj návrat do UFC: „Dejte mi typ“

BS
0
Publikováno: 10 září 2024

Jorge Masvidal se chce vrátit do oktagonu UFC a ideálním soupeřem je pro něj Leon Edwards. Američan věří, že vítězství nad bývalým šampionem mu zajistí zápas o pás.

Jorge Masvidal odehrál svůj poslední zápas v organizaci UFC v dubnu 2023. Tehdy miamský bojovník prohrál s Gilbertem Burnsem ve společném hlavním zápase UFC 287. Poté Masvidal dlouho nebojoval, až se nakonec utkal v boxerském zápase s Natem Diazem. Jorge dodnes nesouhlasí s verdiktem rozhodčích. Masvidal prohrál s Natem po většinovém rozhodnutí rozhodčích, které otevřeně označil za loupež.

V posledních týdnech Masvidal vyjádřil touhu vrátit se do oktagonu organizace UFC. V nedávném rozhovoru pro ESPN Jorge naznačil soupeře pro tento zápas. Masvidal míří velmi vysoko a přeje si střet s Leonem Edwardsem.

– Dej mi kurva Leona Edwardse. Jak mu můžeme říkat dnes? Veterán, bývalý šampion? Na tom nezáleží. Dejte mi ten typ. V UFC už máme historii. Celá propagace je připravená. Udělejme zápas na konci roku nebo příští rok. A až ho knokautuju, budou mi muset dát zápas o pás.

Bojovníci mají společnou historii. Během jedné akce UFC v Anglii došlo mezi nimi v zákulisí ke rvačce. Masvidal se později opakovaně dožadoval potyčky s Edwardsem. Ačkoli po sportovní stránce by to možná nebyl zápas, jaký Leonovi fanoušci v současné době očekávají, po mediální stránce by to byl nepochybně skvělý zápas, který by se dobře prodával.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments