colby covington ufc 309

Colby Covington se chystá na další zápas v UFC! Nečekaný únik data

BS
0
Publikováno: 12 září 2024

Zdá se, že Colby Covington se brzy vrátí do oktagonu UFC. Majitel jednoho floridského baru prozradil, že Covington bude v listopadu zápasit.

Na internet nečekaně uniklo datum návratu Colbyho Covingtona do oktagonu UFC. Podle těchto informací by měl bývalý bojovník o titul mistra světa ve welterové váze zápasit na listopadovém UFC 309.

Tato událost se bude konat 16. listopadu v New Yorku a očekává se, že zápasem večera UFC 309 bude Jon Jones vs. Stipe Miocić. Pokud je Covington skutečně na programu galavečera, pak bude stoprocentně bojovat na hlavní kartě.

Hodně však bude záležet na tom, kdo bude soupeřem Chaosu. Pokud se Colby utká s mnohem níže postaveným soupeřem, možná bude muset uvolnit místo někomu jinému a nebude v hlavním zápase. Zvláště pokud by se na kartu přidal nějaký další zápas s mistrovským ratingem.

Je možné, že se Dana White a spol. rozhodnou uspořádat superzápas. Koneckonců Dustin Poirier je ochoten s Covingtonem bojovat. Takový zápas by se jistě dobře prodával. Kromě toho by to pro Poiriera byla šance, jak si zkrátit mučivý proces dehydratace.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments