Kevin Lee dana white's contender series

Bývalý uchazeč o pás UFC se chce zúčastnit soutěže Contender Series

BS
0
Publikováno: 12 září 2024

Před několika lety bojoval o prozatímní pás UFC, nyní bývalý uchazeč Kevin Lee vyjádřil ochotu bojovat v sérii Contender Series.

Kariéra Kevina Leeho neprobíhá podle plánu. Lee, který v roce 2017 čelil vyhlídce na zisk prozatimního pásu UFC v lehké váze, v posledních letech rozhodně neprožívá úspěch.

Kevin Lee se na podzim 2021 rozloučil s nejlepší ligou MMA na světě, když prohrál čtvrtý z posledních pěti zápasů. V roce 2022 porazil Diega Sancheze v organizaci Eagles FC a poté se poněkud nečekaně vrátil do oktagonu UFC na jeden zápas v červenci 2023. Kevin Lee prohrál submisí v 55. sekundě prvního kola a byl okamžitě propuštěn ze smlouvy.

Bojovník, který nedávno oslavil 32. narozeniny, je stále relativně mladý a má před sebou ještě několik let kariéry. Během rozhovoru v podcastu Jona Anika a Kennygo Floriana „Motown Phenom“ přiznal, že by se rád dostal do pořadu Dana White Contender Series, aby ukázal, jak moc je odhodlaný vrátit se do UFC.

– Mou skutečnou láskou je MMA. Chci znovu bojovat a ukázat, jak vážně to myslím. Dokonce jsem Seanu Shelbymu řekl, že jsem ochoten vystoupit v pořadu Dany Whitea Contender Series, abych ukázal, jak důležité pro mě je znovu bojovat na nejvyšší úrovni. Můj další zápas nebude kvůli penězům, ale kvůli příležitosti dokázat, že mé tělo i já sám můžeme pokračovat v dobrých výkonech.

Bez ohledu na to, zda Dana White a spol. dají Kevinovi šanci, musíte uznat, že je to velmi zajímavý nápad. Trochu to připomíná situaci, kdy se veteráni UFC pokusili o návrat účastí v The Ultimate Fighter.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments