mamed khalidov ksw 100 event

KSW mění své plány! Mamed Khalidov bude bojovat na XTB KSW 100

BS
0
Publikováno: 15 září 2024

Mamed Khalidov se vrátí do klece na galavečeru KSW 100 v Gliwicích. Federace KSW změnila své plány a navzdory zranění Pawla Pawlaka bylo rozhodnuto, že Khalidov na zápasové kartě zůstane.

Na 16. listopadu připravuje organizace KSW v Gliwicích jubilejní galavečer XTB KSW 100. V jednom z hlavních střetů večera této akce se do klece vrátí legenda organizace KSW Mamed Khalidov (36-8-2, 16 KO, 16 Sub).

Martin Lewandowski nedávno v rozhovoru pro náš portál uvedl, že Mamedova účast na galavečeru KSW 100 není jistá. Federace zřejmě plánovala souboj mezi Chalidovem a Pawlakem, šampion střední váhy však z jubilejního galavečera odstoupil kvůli zranění kolena. Zdá se však, že bylo rozhodnuto, že tak významná akce se bez Chalidova neobejde, a dnes bylo oznámeno, že bude bojovat na KSW 100 v Gliwicích.

Mamed Khalidov je skutečnou ikonou KSW. Bývalý šampion KSW ve welterové váze a bývalý šampion střední váhy oslavil letos v květnu 20. výročí svého profesionálního debutu ve světě smíšených bojových umění. Mamed doposud vybojoval 44 zápasů, z nichž 36 vyhrál. Na svém kontě má 16 vítězství dosažených knockoutem a stejný počet vítězství v souboji o titul.

Ve svém posledním zápase, který se odehrál na galavečeru XTB KSW Epic, se Khalidov utkal v pěstním souboji s Tomaszem Adamkem, ale během zápasu utrpěl zranění a prohrál. Nyní se vrátí do klece a bude bojovat podle pravidel MMA, aby fanoušky opět ohromil svými fenomenálními schopnostmi.

Zanechte hodnocení
0
0
Subscribe
Upozornit na
0 komentarzy
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments